В Україні стартував продаж оновленого Chery Tiggo 4

Компанія «Сі Ей Автомотів», офіційний дистриб’ютор автомобілів бренду Chery в Україні, провела всеукраїнську digital-презентацію нового Chery Tiggo 4. За заявою дистриб’ютора, перша партія кросовера розпродана ще до прибуття в Україну.

Зовні оновлений Chery Tiggo 4 став більше схожий на «старшого брата» Tiggo 8. У кросовера перероблена передня частина кузова з новими фарами головного світла і перемалював бампером, візуально розділеним на дві частини тонкої світлодіодним смугою, яка замінила звичайні ходові вогні. Бока оновленого Tiggo 4 прикрашають об’ємні виштамповки. Корми здається візуально ширше за рахунок тонкої світлодіодним смуги, яка поєднала задні ліхтарі.

Інтер’єр оздоблений чорною еко-шкірою зі вставками з сірого текстилю і декорований алюмінієм. На передній панелі 9.0-дюймовий дисплей мультимедійної системи з підтримкою пристроїв на базі Android і iOS, на який виводиться картинка зі стандартною для всіх комплектацій камери заднього виду. Під «мультімедійкой» розташувалися елементи управління кондиціонером. Панель приладів класична, з аналоговими шкалами спідометра і тахометра і 3.5-дюймовим дисплеєм бортового комп’ютера посередині. Також кросоверу дісталося рульове колесо, на яке винесено управління мультимедійною системою і круїз-контролем. З нього ж, не відриваючись від дороги, можна відповідати на дзвінки.

У стандартне оснащення моделі також увійшли зовнішні дзеркалами з електрорегулюванням і обігрівом, датчик світла, подушки безпеки для водія і переднього пасажира, кріплення для дитячих крісел ISOFIX, система контролю тиску в шинах і система динамічної електронної стабілізації Bosch 9.3.

В основі Chery Tiggo 4 лежить платформа T1X, розроблена спеціально для кросоверів нового покоління. Завдяки новій «візку» вдалося скоротити масу автомобіля, підвищити жорсткість кузова на кручення, поліпшити показники активної і пасивної безпеки. Кузов на 70% виготовлений з високоміцної сталі від Bentler, що поставляє ці ж матеріали для заводів Mercedes-Benz і BMW.

Габаритна довжина Tiggo 4 — 4318 мм, ширина — 1831 мм, висота — 1679 мм. Розмір колісний бази — 2610 мм, дорожній просвіт — 171 мм.

Під капотом у оновленого кросовера 1.5-літровий «атмосферник» потужністю 113 к.с. з системою зміни фаз газорозподілу. Максимальний крутний момент — 141 Нм. Агрегат поєднується з 5-ступінчастою МКПП або безступінчатим варіатором CVT.

Кросовер з механічною коробкою передач коштує 393 092 грн, з варіатором — 438 340 грн.